Over ons

All-Star Team.

Waarom bestaan wij? Klanten voorzien van de best mogelijke prestatie netwerken, of het nu gaat om affiliate marketing, lead generatie, of data. Wij zijn moedig, nieuwsgierig, vastberaden, assertief en direct.

Untitled design (5)

Ian Trip

Oprichter

“Onze missie bij VIP is om klanten te voorzien van de best mogelijke performance netwerken, of het nu gaat om affiliate marketing, lead generatie of data. Wij zijn een exclusief netwerk dat klaar staat om u te helpen uw bedrijf te versterken als de meest betrouwbare tussenpersoon. We doen niet alleen dingen, we doen ze BOLD.”

Untitled design (5) copy

Gijs Liekens

Hoofd Prestaties

“Wij zijn veel meer dan een netwerk. Wij zijn hier om u te helpen uitbreiden, verbinden en machtigen u op een wereldwijd niveau. We werken niet met zomaar iedereen, we hebben ons netwerk zorgvuldig gemodelleerd met het beste van het beste en leveren superieur verkeer, uitzonderlijke aanbiedingen en leads die uw bedrijf zullen voortstuwen naar zijn volledige potentieel. Dus stop met wachten op het juiste moment, maak van vandaag een BOLD dag.”

Wat betekent het om VIP te zijn

Hoe het allemaal begon

Onze partners zijn onze prioriteit

“VIP” stands for Very Important Partner because in the end we want the best for them. We are committed to identifying their needs, and always looking for their best business options/solutions. That’s why we offer:
– Skilled and fun account managers
– Own media buying team
– No throttling
– Inhouse tech & design
– Guaranteed and flexible payouts
– Unique sources
– Platform that targets campaigns and helps our affiliates work efficiently and capitalize to the max.

Sounds good? Let’s talk about how we can help you!

Let's Work
Together

VIP Response B.V.
Parijsboulevard 143C
3541 CS Utrecht
The Netherlands
info[email protected]
+31 (0) 30 8100 300
© 2011 – 2022 VIPRESPONSE