Over ons

All-Star Team.

Waarom bestaan wij? Klanten voorzien van de best mogelijke prestatie netwerken, of het nu gaat om affiliate marketing, lead generatie, of data. Wij zijn moedig, nieuwsgierig, vastberaden, assertief en direct.

team wall

Ian Trip

Oprichter

“Onze missie bij VIP is om klanten te voorzien van de best mogelijke performance netwerken, of het nu gaat om affiliate marketing, lead generatie of data. Wij zijn een exclusief netwerk dat klaar staat om u te helpen uw bedrijf te versterken als de meest betrouwbare tussenpersoon. We doen niet alleen dingen, we doen ze BOLD.”

Gijs

Gijs Liekens

Head of Performance

“Wij zijn veel meer dan een netwerk. Wij zijn hier om u te helpen uitbreiden, verbinden en machtigen u op een wereldwijd niveau. We werken niet met zomaar iedereen, we hebben ons netwerk zorgvuldig gemodelleerd met het beste van het beste en leveren superieur verkeer, uitzonderlijke aanbiedingen en leads die uw bedrijf zullen voortstuwen naar zijn volledige potentieel. Dus stop met wachten op het juiste moment, maak van vandaag een BOLD dag.”

Wat betekent het om VIP te zijn

Hoe het allemaal begon

Onze partners zijn onze prioriteit

“VIP” staat voor Very Important Partner omdat we uiteindelijk het beste voor hen willen. Wij zetten ons in om hun behoeften vast te stellen en altijd op zoek te gaan naar de beste zakelijke opties/oplossingen. Dat is waarom wij aanbieden:
– Bekwame en leuke account managers
– Eigen media-inkoop team
– Geen afknijpen
– Inhouse techniek & ontwerp
– Gegarandeerde en flexibele uitbetalingen
– Unieke bronnen
– Platform dat campagnes richt en onze affiliates helpt efficiënt te werken en maximaal te kapitaliseren.

Klinkt dat goed? Laten we eens praten over hoe we u kunnen helpen!

Let's Work
Together

VIP Response B.V.
Parijsboulevard 143D
3541 CS Utrecht
The Netherlands
[email protected]
+31 (0) 30 8100 300
© 2011 – 2024 VIPRESPONSE